Tot s’expandeix des d’un punt inicial on les possibilitats són il·limitades – MANSKOR

Benvingudes i benvinguts a la primera entrada de Manskor,

Aquesta publicació representa l’exordi tant anhelat i treballat que finalment surt reflectit amb la Llum. És l’inici d’un nou projecte professional que es planteja com un gran repte però que des d’una il·lusió innocent i una voluntat amorosa confio que podrà acompanyar i ajudar a moltes persones.

Arrencar Manskor em desperta gratitud, emoció i un impuls innat de curiositat cap a la vida i la salut de la humanitat. Podria comparar la sensació que visc amb el naixement d’un nou ser, on l’etapa de la infantesa hi ha l’obertura a observar i experimentar les sincronicitats de cada instant i absorbir informació constant de l’entorn per aprendre, integrar-ho i, d’aquesta manera, crear l’ambient i els hàbits en els quals ser feliços i estar en pau.

Aquesta filosofia de vida requereix un moviment i un intercanvi constant d’energia, un ritme recíproc que permet donar i rebre en equilibri. Per tal de viure en aquest fluir natural és essencial gaudir d’una bona salut (viure lleugers deixant anar els inputs que ens estanquen), tenir una presència plena (acceptar l’estat d’impermanència i els cicles de la vida en els quals constantment hi ha un principi i una fi que es transforma en un nou inici) i sentir-se agraït/da.

Tanmateix, la implicació que té sentir-se al punt d’origen no queda aïllada només a l’inici d’un projecte o una vida. També es presenta al començar un nou any on tothom procura compartir bons desitjos i plantejar-se flamants propòsits. De la mateixa manera i més freqüent, encara que no en siguem tan conscients, quan es desperta un nou dia, l’albada ens regala una nova oportunitat per aprendre, compartir, respectar i crear la vida que volem i ser feliços.

Així doncs, l’exordi és omnipresent en tot, des del naixement d’una vida, l’inici d’un projecte, el començament d’un any, l’eixorivir d’un dia, el primer pensament, la primera respiració… Com més bona salut, més fàcil serà que, sempre que ho vulguem, ens puguem situar en aquest punt zero en el temps i l’espai on tot és possible.

Pot ser que també t'agradi... / Puede ser que también te guste...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *