Gràcies per decidir ser aquí i ara. MANSKOR

L’ésser humà és la integració harmònica d’estructures físiques, reaccions fisicoquímiques, processos psicoemocionals, camps electromagnètics i transcendència espiritual. Des de Manskor considerem:

A més a més de l’ésser humà com a identitat, és oportú mencionar que l’entorn també juga un paper molt important pel que fa a la qualitat de vida, ja siguin factors socials, climàtics, culturals o polítics.

Tots aquests elements conformen l’estil de vida de la persona i, per tant, la base del seu estat de salut.

La vida és viure la salut integral en l’estat de benestar natural.

MANSKOR

A Manskor creiem que la salut o el benestar és un equilibri dinàmic però harmònic i natural de cada element i la integració de tots ells de forma conscient i coherent.

De la mateixa manera, una alteració d’aquest estat de salut o benestar no s’afronta com una malaltia amb una connotació destructiva sinó que es planteja com un projecte vital constructiu i un procés de transformació de l’estil de vida.

En aquesta línia, Manskor és un espai i un temps de qualitat humà amb l’objectiu d’acompanyar l’estat de salut o benestar de les persones, equilibrant cada element i el seu conjunt, sobretot els referents a processos físics i energètics. Per acompanyar la transformació dels projectes i facilitar l’autoconeixement, l’autoestima i l’autoexpressió us proposem un abordatge humanista i integral que combina la teràpia física i l’art energètic.

La transformació és un procés de voluntat, constància i superació.

MANSKOR

Sara Terricabres Polo

Les meves passions a la vida són el moviment, la naturalesa, ajudar a les persones i l’art, totes elles expressions d’energia amorosa que em faciliten viure en harmonia i felicitat.

Quan vaig acabar la carrera de Fisioteràpia estava il·lusionada per continuar acompanyant el procés natural de sanació de les persones així que vaig voler agafar experiència viatjant a altres països i així conèixer el concepte de medicina des de diferents punts de vista. Soc terapeuta professional de Jin Shin Jyutsu i experta en Mindfulness, psicologia positiva i gestió emocional. Després de cinc anys vaig decidir obrir MANSKOR i oferir un servei de salut de qualitat amb els aspectes que a nivell personal he trobat més interessants i que poden contribuir de la millor manera a l’estat de benestar de les persones ja sigui físic, mental, emocional i/o espiritual.

Per saber més informació sobre mi, podeu trobar-la en el següent enllaç de CV Linkedin.