“Quan es tracta de salut, no sempre és fàcil trobar professionals que t’ajudin a resoldre el malestar físic i que, a més a més, tinguin aquesta intuïció innata per acompanyar-te emocionalment i identificar com connecten els diferents bloquejos que tens. La Sara ho té tot: professionalitat, coneixement, intuïció i humanitat. Gràcies!”

ÍNGRID

“Vaig fer la primera sessió a Manskor sense saber ben bé què em trobaria ni si funcionaria i la veritat és que em va sorprendre veure com es pot treballar amb el teu cos i els problemes físics que puguis tenir des de diferents àmbits més enllà de la fisioteràpia general. El tracte rebut va ser exemplar i la sensació de pau i benestar, tant físic com mental, que et deixa és difícil d’explicar sense viure-ho, però sense dubte repetiré.”

BET

Estic molt content pel servei rebut: amabilitat, professionalitat, eficàcia amb les eines terapèutiques emprades i a un cost molt raonable. Gràcies!”

JOAN

Vaig anar a Manskor perquè em trobo carregat de l’esquena i amb poca energia. La Sara va fer una feina molt complerta, primer treballant el cos físic i després l’energètic. Al final de la sessió vaig sentir un gran benestar, i els dies següents em trobava més relaxat i actiu.”

RAIMON

M’he autoregalat una sessió completa i he sortit com nova, és necessari parar-se i mimar-se de tant en tant. La Sara és una gran professional, la dedicació, coneixements i il·lusió es noten i només cal provar-ho per saber-ho.”

CARLA

La Sara és d’aquelles professionals que de seguida et fan sentir que pots confiar en la seva feina per transformar el mal que tens. Posar-se a les mans d’algú i tenir la certesa que sap el què es fa és fantàstic 🙂 gràcies Sara!”

MONTSERRAT